bbbjbZelfbewust opvoeden

Ik deel de kracht en de positieve uitwerking van zelfbewust opvoeden graag met jou.

Wat het ook is dat op dit moment in jouw gezinsleven om aandacht vraagt: ik werp er mijn heldere blik op. Jij hebt jouw unieke (levens)verhaal te vertellen, je eigen ervaringen opgedaan en een unieke hulpvraag. En daarom onderzoeken we samen welk aanbod van buro binnenblik bij jou past.

Een individueel consult, een Kindertolk®traject volgens de PresentChild®methodiek, of inzicht en praktische opvoedadviezen na een observatie bij jou thuis: het kan. Binnen blikken over opvoeding in een ontspannen sfeer met mede-ouders bij jou thuis behoort ook tot de mogelijkheden.

Hoe groot of hoe klein je hulpvraag ook is: je bent welkom. Ook bij twijfel: bel of mail mij.  

Bij de individuele consulten en het Kindertolk®traject zie ik alleen de ouder/de verzorger. Het kind blijft op deze manier onbelast.


Aanbod werkvormen zelfbewust opvoeden

Consult
Intakeconsult: We onderzoeken samen je hulpvraag en bepalen het vervolgtraject. 
Duur: 1 tot 1,5 uur.
Tarief: € 80,00 incl. btw
Vervolgconsult: Jij en je (opvoed)ervaringen van vroeger en nu staan centraal. Bewustwording van je eigen invloed en je mogelijkheden op opvoeding.    
Duur: 1 tot 1,5 uur
Tarief: € 80,00 incl. btw

Kindertolk® traject
Bestaande uit drie consulten.
1e consult: de intake waarin jij vertelt over het probleem van je kind.
2e consult: de terugkoppeling van de vertaling van het probleem van je (innerlijk) kind en de kansen en opdrachten voor jou.
3e consult: een evaluatie en ruimte voor nieuwe inzichten.
Duur: 1 tot 1,5 uur per consult.
Tarief: € 300,00 incl. btw

Opvoedinzicht aan huis: observatie met verslag
1e consult: de intake waarin jij aangeeft/jullie aangeven in welke opvoedsituatie jij/jullie inzicht en begeleiding wenst/wensen te ontvangen.
2e consult: observatie opvoedsituatie aan huis mét verslaglegging.
3e consult: terugkoppeling observatie met tips en adviezen.
Duur: 1 tot 1,5 uur per consult/observatie.
Tarief: € 450,00 incl. btw

Opvoedinzicht aan huis: observatie met interventies
1e consult: de intake waarin jij aangeeft/jullie aangeven in welke opvoedsituatie jij/jullie begeleiding wenst/wensen te ontvangen.
2e consult: observatie opvoedsituatie aan huis met directie interventies. Jij ontvangt/jullie ontvangen waar nodig direct terugkoppeling en adviezen. 
3e consult: terugkoppeling observatie met tips en adviezen.
Duur: 1 tot 1,5 uur per consult/observatie.
Tarief: € 300,00 incl. btw

 


binnen blikken: huiskamerbijeenkomst over zelfbewust opvoeden

Ik kom binnen blikken bij jou en je vriendinnen. In jouw eigen huis, daar waar je lekker kunt ontspannen. Wat het ook is over opvoeding en het opgroeien van jullie kinderen waar jullie meer over willen weten: ik ben er graag bij. Natuurlijk heb ik genoeg opvoed-thema’s in huis om een voorzetje te geven. Ik noem er een paar: grenzen, sociale druk, speelafspraakjes, naar school gaan en de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind. Ik voorzie jullie ter plekke van pedagogische kennis en heldere (zelf)inzichten. Op een ontspannen manier keren we opvoedmoeilijkheden om naar mogelijkheden en gemak. Inzichten waar jullie als moeders blij van worden! Binnen blikken met vaders, opa’s en oma’s of andere mede-opvoeders/verzorgers kan vanzelfsprekend ook.
Duur: een 2 uur-durend samenzijn bij jou op een ochtend, middag of avond. 
Aantal personen: maximaal 6
Tarief:  starttarief €60,00 en per persoon €10,00 erbij (incl. btw)

logo present child